Werken bij De Oorsprong

Iedere Oorsprong-school biedt een prettige werk- en leeromgeving voor medewerkers en leerlingen. Alle medewerkers zijn in dienst van De Oorsprong en het totale personeelsbeleid is centraal geregeld. De Oorsprong is een werkgever die staat voor een professionele en prettige arbeidsverhouding, waarbinnen de medewerker volop de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen en te leren van collega’s. Respect voor elkaar, transparantie en het streven naar de beste kwaliteit van onderwijs voor ieder kind staan centraal.

Vacatures bij De Oorsprong

We hebben op dit moment diverse vacatures. Zie de advertenties:

Directeur De Zonheuvel in Driebergen

Diverse leerkrachten gezocht

Invallers gezocht

Wanneer onze medewerkers door omstandigheden hun werk niet kunnen doen zoeken wij gemotiveerde mensen die hen kunnen vervangen.

Hiervoor werkt  samen met IPPON personeelsdiensten.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden om vervangingswerk te verrichten bij De Oorsprong kijk dan eens op de website van IPPON en schrijf je in!

www.ippon-personeelsdiensten.nl

Leraar basisonderwijs worden?

De Oorsprong werkt nauw samen met de Hogeschool Marnix als het gaat om het opleiding van leerkrachten. Zie voor meer informatie de flyer. Flyer Partners

Leren bij De Voorsprong

De Voorsprong is een professionele leerorganisatie voor én door De Oorsprong. Het delen van kennis staat centraal. Alle medewerkers van de scholen kunnen zich inschrijven voor één of meerdere trainingen binnen het uitgebreide aanbod. Het programma voor schooljaar 2019-2020 is op deze site te vinden.

 

Veel trainingen worden gegeven door leerkrachten die op deze manier hun kennis over een onderwerp waarin zij zich hebben gespecialiseerd kunnen delen met hun collega’s. Voor andere trainingen wordt een externe organisatie ingezet.

Medewerkers die zich in een onderwerp willen verdiepen, halen die kennis uit hun directe werkomgeving. Het is niet meer een kwestie van kennis vergaren tijdens een training, maar de toepassing ervan gaan verdiepen doordat er een directe lijn is met de trainingsleider, namelijk een collega! Door het verkleinen van de fysieke afstand, komt het onderwerp en de praktische toepasbaarheid dichterbij. Benieuwd naar het trainingsaanbod van dit jaar? Neem contact op met Annette Lustig via alustig@de-oorsprong.nl.